Työpaikka
Kaikki paikkakunnat
Eversheds Sutherland on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Suomessa olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.

Eversheds Sutherlandin muodostavat 68 toimistoa ja yli 5000 ammattilaista 32 eri maassa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme kuudella paikkakunnalla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Turussa ja Tampereella, sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa noin 200 hengen voimin.

Heinonen & Co on osa Eversheds Sutherlandia Suomessa. Yhdessä IPR- ja liikejuridiikan asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme hyödyntämään immateriaalioikeuksiaan täysipainoisesti liiketoiminnassaan ja muodostamaan niistä arvokkaita investointeja yrityksensä tulevaisuuden ja menestyksen tueksi.
en sv fi  
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Tervetuloa Eversheds Sutherland Finlandin rekrytointisivuille!

Olemme kansainvälinen asianajoalan globaali työyhteisö, jossa maamme johtavat asianajajat, lahjakkaat tulevaisuuden lupaukset ja asianajotoimintaa tukevat ammattilaiset työskentelevät päivittäin yhteistyössä. Kasvava asianajoalan konserni tarjoaa monipuolisia haasteita mielenkiintoisten asiakastoimeksiantojen parissa. Meillä henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen luovat pohjan yhteiselle menestykselle alan huipputiimissä.

Löydät rekrytointipalvelustamme kaikki avoimet työtehtävät. Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia eri tehtäviin ympäri vuoden. Käymme saamamme hakemukset läpi ja pyrimme hyödyntämään avautuvissa tehtävissä hakemuksensa jo meille rekisteröineet hakijat oman taustan ja tavoitetehtävän mukaan. Suosittelemme kuitenkin lähettämään hakemuksen myös itseä kiinnostaviin erillisiin hakuihin, jotta hakemuksesi tulee varmasti huomioiduksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hakemaan Evershedsin huipputiimiin!
Hakusanat
    Näytä tulosta/sivu
      Aikaa jäljellä